SPRINTEŘI TESTOVALI VE STROMOVCE. BISOVÁ ZNOVU REKORDNÍ

   Pět atletů kraje využilo k testování aktuální výkonnosti vložené závody při halovém mistrovství ČR ve vícebojích. Skvělou formu potvrdila na dvoustovce Nikola Bisová (USK Ústí), když jako první žena v historii kraje běžela v hale pod dvacet pět vteřin. V letošní halové sezóně překonala již druhý krajský rekord. Daniel Vejražka (TJ Klášterec) si na stejné trati vylepšil letošní maximum na 21,58 vteřiny a jeho forma jde směrem k mistrovství ČR nahoru.

Tři atleti se předvedli na trati 400 metrů. Dorostenec Tomáš Majer si vylepšil osobní rekord na 50,63 vteřiny a poskočil na dvacáté místo krajských historických tabulek mužů. Anežka Černohorská (USK Ústí) se dostala pod minutu, když za svým osobním rekordem zaostala o půl vteřiny. Veronika Brabcová (AC Ústí) běžela po několika dnech druhou čtvrtku a tentokrát na úspěšný úvodní start nenavázala.

Na úvodní fotografii Tomáš Majer s č.105 FOTO Vachuta

VÝSLEDKY ATLETŮ ÚSTECKÉHO KRAJE

200 m 4. Vejražka Klášterec 21,58 3. Bisová USK Ústí 24,93 KRAJSKÝ REKORD 400 m 5. Majer USK Ústí 50,63 8. Černohorská USK Ústí 59,98 9. Brabcová AC Ústí 60,39

HISTORICKÁ TABULKA 200 metrů ženy hala ÚSTECKÝ KRAJ

Nikola Bisová FOTO Vachuta
Anežka Černohorská č. 60 FOTO Vachuta
Daniel Vejražka FOTO Vachuta