CHÝLOVÁ STUDUJE UMĚNÍ VÍTĚZIT. V HALE SKÁKALA NEJVÝŠ

   Nejmladším lídrem krajských halových tabulek se stala výškařka Karolína Chýlová z AK Most. V halové sezóně se dlouho hledala, aby v závěru vyhrála krajské přebory žactva, přebor dospělých i mistrovství republiky žactva. Halu tak ukončila s bilancí tří zlatých medailí.

NEJLEPŠÍ VÝKONY ÚSTECKÝ KRAJ skok vysoký ženy 2020

ÚSPĚŠNÁ HALA

Halová sezóna se mi vydařila, jak nejlépe mohla. Chtěla jsem překonat 1,66 metru, a to jsem dokázala. V průběhu zimní přípravy nemám v Mostě k dispozici doskočiště,  Tréninky spočívaly převážně v rozvoji odrazové síly, v běhu a chodila jsem do posilovny.

KDO MĚ ZAUJAL

Líbily se mi výsledky trojskokana Martina Veselého  z Ústí, našeho dálkaře AK Most Patrika Ďurča a běžkyně Počerad Petry Helebrantové. 

KARANTÉNA

Současnou situaci zvládám dobře, trénuji každý den, tréninky mám dvoufázové, skládají se ze silového cvičení a z běhů.

ATLETICKÉ ZAČÁTKY

K atletice jsem se dostala v devíti letech zásluhou našich známých, kteří nám doporučili trenéra Milana Rybáka. Ten mě později nasměroval na skok vysoký. Když sleduji své začátky, musím se smát, jak ve mě mohli trenéři poznat skokanku. Jsem jim za to nesmírně vděčná, baví mě to.

ŠKOLA A VOLNÝ ČAS

Jsem žákyně deváté třídy. Ráda hledám nové zdravé recepty a zkouším je připravovat. Také čtu knihy o sportu, například teď čtu knihu s titulem Umění vítězit. Jako většina sportovců sním o účasti na olympijských hrách.

OBLÍBENÝ STADION

Stadion v Bílině, protože se mi tam skáčou nejlépe osobáčky.