VRCHOLÍ LIGOVÉ SOUTĚŽE. DRAMATICKÁ SOBOTA ROZHODNE

   Ligové soutěže o víkendu vyvrcholí závěrečným čtvrtým kolem základní části. Kde a o co budou bojovat ligová družstva z Ústeckého kraje? Muži Athletic clubu Ústí se chystají do Mladé Boleslavi, kde budou hájit aktuální druhé místo v tabulce, které by jim zajistilo postup do baráže o extraligu. Lze očekávat napínavou bitvu, protože několik družstev ještě nemá jistou záchranu. O celkovém vítězi není pochyb, bude jím jistě Sokol Kolín.

AKTUÁLNÍ TABULKY LIGOVÝCH SOUTĚŽÍ

   Rušno bude i ve druhé lize. Ženy Chomutova jsem po třech kolech na čele a míří do baráže o první ligu. V Turnově si mohou dovolit skončit klidně třetí a titul jim nemůže uniknout. Atletky Mostu a Bíliny hlídají pozice v klidném středu tabulky. Ženy Litvínova drží předposlední sedmé místo, které by jim zaručilo setrvání v druhé lize. Musí ale odolat útoku družstva Jeseniova Praha.

Muži Bíliny jsou s přehledem druzí a postup do baráže o první ligu by měli v klidu udržet. O druholigový titul se ještě mohou poprat s domácími. Turnov má v tabulce pouze o jeden hlavní bod víc.