LIGOVÁ DRAMATA ROZHODNOU O VÍTĚZÍCH I SESTUPECH

   V sobotu pokračují ligové soutěže dospělých závěrečným čtvrtým kolem. Ve hře bude hned sedm družstev z Ústeckého kraje. Muži Athletic clubu Ústí nad Labem vedou první ligu a již mají jistou účast v baráži o extraligu. V Jablonci nad Nisou se bude ještě rozhodovat o titulu šampionů. Družstvo Hradce králové ztrácí pouze jediný bod. Vítěz soutěže bude navíc pořádat baráž o extraligu proti extraligovým družstvům Vítkovic a Pardubic.

Průběžné pořadí družstev po 3. kole I. ligy mužů

AC Ústí 23 bodů Hradec Králové 22 Kolín 16 Nové Město n. M. 16 Jablonec 13 Liberec 8 Třebíč 7 Mladá Boleslav 3


Ve druhé lize mužů usilují o titul hned tři družstva. Muži AK Bílina ztrácí na vedoucí Turnov jediný bod stejně jako třetí Triatlet Karlovy Vary. V Kladně se bude rozhodovat také o dvou postupujících do baráže o první ligu. Opačné starosti budou mít muži Klášterce nad Ohří. S náskokem jediného bodu na SC Karlovy Vary budou bránit udržení ve třetí nejvyšší soutěži. Poslední osmý tým padá do baráže o druhou ligu proti vítězům krajských přeborů.

Průběžné pořadí družstev po 3. kole II. ligy mužů

Turnov 21 Bílina 20 bodů Triatlet K. Vary 20 Jeseniova Praha 13 Slovan Liberec 11 Klášterec n. O. 8 Kladno 8 SC K. Vary 7


Největší zastoupení má kraj ve druhé lize žen. Na čele soutěže jsou s velkým náskokem ženy AK Bílina, druhé místo a postup do baráže o první ligu budou v Kladně hájit ženy VTŽ Chomutov. Atletky Mostu jsou zatím šesté a ještě mohou pomýšlet na čtvrté místo v klidném středu tabulky. To ženy Litvínova bojují o všechno. V super těsném souboji musí porazit Českou Lípu o dva pomocné body, což je jedno deváté místo v disciplíně. Poslední osmý tým padá do baráže o druhou ligu proti vítězům krajských přeborů.

Průběžné pořadí družstev po 3. kole II. ligy žen

Bílina 23 bodů Chomutov 20 Jeseniova Praha 18 Kladno 11 Kotlářka Praha 11 Most 10 Česká Lípa 7 Litvínov 6


Dovede Daniel Vejražka muže Klášterce k záchraně ve druhé lize?

Pavel Strnad a muži Bíliny chystají útok na druholigový titul